Apukámtól sokszor hallottam ezt a mondatot:  

                         "Aki enni-inni nem tud, az szeretni sem" 

                                                          

Tanulmányaimon, fejlesztő továbbképzéseken keresztül kerültem egyre közelebb a coachinghoz.         Az eddigi élettapasztalatom és a coaching színes eszköztára hatására született meg bennem a Coaching a Konyhában ötlete. 

Azt vallom a jó beszélgetések mindig a konyhában kezdődnek! 

Az élethez, akár az ételekhez, a főzéshez, jó alapanyagok, jól megválasztott fűszerek, szakácskönyvek, receptek kellenek.

Adott a jó alapanyag, mi magunk, örököltünk képességeket, otthonról hoztunk tradicionális recepteket.Az évek alatt, fűszerként hatnak ránk emberek, innen onnan merítünk tudást, újabbnál újabb tapasztalatokat.Lassan megértjük, annyira változatos az ételünk amennyire megengedjük, hogy az legyen, lelkesen kísérletezünk, felfedezünk új ízeket, cserélgetünk hozzávalókat. Lehet, hogy néha sós, túl fűszeres, ízetlen, ehetetlen a főztünk, az is előfordulhat, hogy a kukába kerül, pedig szerintünk bele tettünk mindent. Dönthetünk úgy, lelkesedésünket, önbizalmunkat vesztve, nem főzünk többet örömből, csak kényszerből jó az, ahogy van, végül is csak a mindennapi ételeinkről van szó vagy felismerjük a lehetőséget, most kell változtatni! Másfajta fűszerek, új receptek egy különleges coaching a konyhában kezdetnek elég is!                                                 

Várlak szeretettel, keress bátran, vannak elrontott ételeim is!https://balogh-kata--coach.webnode.hu

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el