Mi is a coaching?

A coaching angol kifejezés, az 1980-as évek elején a sportból került át az üzleti életbe. A coaching a coach, azaz az edző és a játékosai együttműködési folyamata, a coach az edzéstervet adja a folyamat során, nem  közvetlen tanácsot, saját tapasztalata, története mesélésével, kérdéseivel, a coaching eszköztárával segíti hozzá az ügyfelét a válaszok megtalálásához. A coaching olyan folyamat, mely során egy adott célért dolgozunk, legyen az munkahelyi, párkapcsolati vagy bármi, amit  a coachee célként tűz ki.

Az mindegy, hogy honnan jössz, az nem, hogy merre mész tovább!

Ez egy szeretettel, figyelemmel teli, tiszta,mégis üzleti kapcsolat, közted -a coachee- és köztem a -coach- között. A folyamat során új ismeretekre teszel szert magadról, új megértéseid lesznek, elmélyíted tudásod, fejleszted kreativitásod, javul az életminőséged. A coaching minden esetben személyre szabott, engem titoktartás kötelez az ülésen elhangzottakról. Minden alkalommal Te határozod meg a beszélgetés fókuszát,  én pedig figyelmesen hallgatlak, segítek a megoldás felé vezető úton. A coaching, egy előre mutató, támogató, fejlődési, önismereti folyamat, amit az életed minden területén fogsz tudni hasznosítani. Egy egymásra épülő beszélgetéssorozat, amikor Te magad adod meg a választ a"hogyanokra" a megoldásokra, én csak kérdezek.

"Minden ember csupa tudás, tapasztalat, tehetség, lehetőség és kiválóság" 

https://balogh-kata--coach.webnode.hu

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el