"Anyám szájából édes volt az étel,                             apám szájból szép volt az igaz" 

A családi tradíciót követve vendéglátó ipari szak-középiskolába jártam, majd Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végeztem, hosszú évekig a vendéglátás, rendezvényszervezés, értékesítés több területén dolgoztam, voltam vezető, voltak vállalkozásaim. Később vállalkozói létből alkalmazott lettem, nyolcórás munkaidőben-vezetői asszisztens- akkor úgy gondoltam, nincs más lehetőségem, itt az idő alázatból is vizsgázni.

Több mint 10 éve váltam el, kezdtem új életet kicsi gyerekeimmel, egyedül. Hideg konyhakő, kilátástalanság, adok vacsorát vagy tankolok, nem hibázhatok, mert én vállaltam, tartom magam, megmutatom, erőmön felül is menni fog... Olyan hullámvasúton ültem,ahol sűrűn váltották egymást a nagy mélységek, nagy magasságok, elég elviselhetetlen voltam magamnak is. Hoztam egy döntést, 7 éve, a születésnapomon, új életet kezdek. Sok-sok segítséggel, lépésről-lépésre alakítottam ki a saját világomat, azt ahogy és ahol, élni jó! Azóta azt vallom a legjobb befektetés, ha önmagadba fektetsz, pénzt, időt, energiát. Megtanultam megengedni magamnak, hogy az alapján döntsek, hogy az adott élményt akarom-e vagy sem, nem pedig az alapján, hogy megengedhetem-e magamnak vagy sem. Ma már elégedett nő vagyok, aki szereti az életét, sok munkával és az erős hitből megteremtett jóllétét. Elfogadóbb vagyok magammal, az érzéseimmel, a testemmel és a lelkemmel, van, hogy nem vagyok jól, merek hibázni, nemet mondani, jókat enni, meginni egy jó pohár bort, órákig ülni a kedvenc fotelemben és nem csinálni semmit.

Ez a hosszú spirituális és önismereti munka hozta azt a felismerést, hogy dolgom van a segítő szakmában. Nem volt kérdés, hogy a coach képzés a következő befektetés önmagamba. Egy-egy coachosan megfogalmazott mondat-kérdés, gyakorlat, eszközhasználat, teljesen új értelmet adott, más szempontból világított rá az életem működésére. Wiesner Edit mester coach szárnyai alatt volt szerencsém tanulni, megismerni, megélni azt, hogy mitől és hogyan legyek coach. Szerelem lett a coaching, olyan hivatás amivel örömből-szeretetből tudok segíteni a hozzám fordulóknak, ahol azt érzem megérkeztem, otthon vagyok, szabad vagyok!

https://balogh-kata--coach.webnode.hu

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el