Női kör

2022.07.07

                                                                                  Vigyázz mit kívánsz...  

Kezdő coachként az volt a szívem vágyása, hogy egyszer női-kört és vagy "elvonulást" vezethessek csodás nőknek, lányoknak, asszonyoknak. 

A "véletlen" úgy hozta, hogy tavaly novemberben, én szervezhettem egy nyolcas csoportot, (power of eight groups) azzal a céllal, hogy 64 napon keresztül, minden este, 8 percre összekapcsolódunk az internet segítségével és 8 napig egy valakinek mantrázunk, az általa meghatározott elakadás kioldását segítve, így megy addig míg mindenki sorra nem kerül. Csodás, bátor, őszinte, szeretettel teli nőket ismerhettem meg, amiért végtelenül hálás vagyok. Ismeretlenül, köteleződtünk el hosszú időre, estéről, estére -Karácsonykor is- és éltük meg a csodákat együtt.

Júniusban találkoztunk először személyesen, a Balaton-felvidéken, Magyarország és Európa különböző városaiból érkeztünk, nyolcan, nyolc felől.Az első pillanattól végig, az öröm, végtelen szeretet, békesség, elfogadás, egymás támogatása határozta meg a négynapos együttlétünket.Ketten voltunk coachok, Szalczer Hajnalkával, spontán úgy alakult, hogy együtt vezettük a folyamatokat, nem beszéltük meg a tematikát, mégis olyan összhang volt köztünk, mintha mindig is együtt dolgoztunk volna. 

Bőség volt: 

- evés-ivásban 

- nagy "kötetlen" beszélgetésekben

- sirva-röhögésben

- Coaching-körökben coachkártyákkal, 

- hangfürdőben 

- aha élményekben- sírásokban- felismerésekben- "gyógyulásokban"...

 A csapattól egyértelmű bátorítást kaptunk, arra, hogy nyissunk, hirdessük meg, adjuk tudtára, mutassuk meg a világnak, hogy vagyunk, ketten egységben vezetünk, viszünk végig női-köröket, folyamatokat több napon keresztül!


https://balogh-kata--coach.webnode.hu

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el